home eten voor een tientje.nl menuEtenvooreentientje.nl

Over ons
Over ons, wie zijn wij, EtenvooreenTientje.nl

over ons etenvooreentientje.nl Lang geleden, in 2005, hoorde een van onze redactieleden in de trein 2 meiden praten over hun bezoek aan Utrecht.

Ze hadden het over waar je goedkoop kunt eten, liefst voor maximaal een tientje. Dat was een handige goedkoop-uit-eten website waard, dachten we. En dat was dus de start van ons Etenvooreentientje.nl! Wat doet Etenvooreentientje.nl

Restaurants die een dagmenu, hoofdgerecht of maaltijd aanbieden voor maximaal een tientje kunnen gratis vermeld worden op deze dinnergids. Dat doen restauranthouders dan ook regelmatig.

Wat staat er op Etenvooreentientje.nl

In een aantal jaren is deze gids snel gegroeid van de vermelding van slechts een handvol goedkope restaurants in het begin naar nu een kleine 1.000 goedkope restaurants in zo'n 180 steden en dorpen! Dat is een geweldig resultaat. Dat bewijst dat deze budget restaurantgids inspeelt op een behoefte om snel en gemakkelijk goedkope restaurants te vinden, zodat je wat goedkoper (en vaker) uit kunt eten. Goedkoop en lekker uit eten voor minder dan 10 euro, wie wil dat nu niet!

restaurantgids

Bijzondere informatie

schortBijzonder is dat we zelfs informatie hebben over de restaurants waar je van een goed driegangenmenu kunt genieten voor minder dan een tientje!

Verder zul je ook op deze online restaurantgids bij veel steden en dorpen de restaurants vinden, waar je een pizza, Thais diner of ander eten kunt bestellen en kunt laten bezorgen.En verder

Snel na het succes van Etenvooreentientje.nl zijn we ook gestart met de volgende gratis budget webgidsen, die alle succesvol zijn:

Uitvooreentientje.nl
Bestewijnondereentientje.nl
Bestegoedkopechampagne.nl
Goedkoopstekapper.nl
Goedkoopstestomerij.nl
Kortingvoorjarigen.nl
Gratisvoorjarigen.nl
Etenvooreentientje.nl in de media, uitgelicht

Plusonline | 7 tips om goedkoper uit eten te gaan | PlusOnline

plusonline

5 budgettips van Sanny Verhoeven - FEMME | tijdstip 4.35 min. 

Contact, vragen, ideeën

Mocht je nog vragen, ideeën of tips voor ons hebben, laat het ons vooral horen!

We wensen je veel plezier met deze restaurantgids, eet smakelijk, en vergeet niet ons af en toe je recensie van een goedkoop restaurant te sturen!

info[at]etenvooreentientje.nl