Goedkope restaurants
tshirts

Goedkoop uit eten in ARNHEM

Goedkoop uit eten en goedkope restaurants in Arnhem vind je met EtenvooreenTientje.nl. Je kunt lekker uit eten en uitgaan in Arnhem. Deze stad kent vele keukens. Zoek hieronder nu naar de goedkope eetcafe's, op prachtige pleintjes en in oude straatjes. En geef je recensie! Smakelijk eten!

restaurantVoor een dagje weg kijk je op goedkope uitjesArnhems Proeflokaal

Vis-, vlees- en vegetarisch hoofdgerecht € 10,25

Spijkerstraat 3
Arnhem

 


de Beugel, café

Dagschotel biefstuk €7,50

Duizelsteeg 20
Arnhem

De Beugel Arnhem Etenvooreentientje.nlDe beugel is qua inrichting duidelijk meer café dan eetgelegenheid: kleine tafeltjes, weinig tafeltjes.. Maar het eten is prima! Zelf meerdere malen de kangeroetournedos met warme kersensaus gegeten, heerlijk mals. Voor dat geld een goede biefstuk zie je niet heel vaak. Verwacht geen allure qua uiterlijk: gewoon een bord met de (heerlijke) biefstuk, groente naar keuze en aardappeltjes of friet naar keuze, en een fles mayo op tafel. Maar wat maakt dat uit als het goed smaakt? Gezellig café met lekker bier en goed eten kortom. Ook vegetarisch gerecht op de kaart. Alle gerechten 7,50 euro. Wel van vrienden vernomen dat het eten ook wel eens minder is geweest, dus wellicht hangt de kwaliteit ook af van de aanwezige 'kok'. Zelf echter altijd goede kwaliteit gehad.
Anita, 9 juni 2008

 


Dino's

Dagschotel €9,50

Korenmarkt 1
Arnhem

dino's, korenmarkt, arnhemZeer leuke locatie, met een mooie inrichting. wij hebben hier met 4 personen de weekschotel gegeten voor 9,50. Het mooie is dat er een keuze is tussen vis en vlees en de gerechten met friet en salade geserveerd werden. Zeker een bezoekje waard.
Goudsmit, 12 nov 2009

 


Enig Alternatief, vega / biologisch

Dagschotel €7,95

Wielakkerstraat 4
Arnhem, 026 445 76 26

enig alternatief, arnhem, goedkoop etenHier eet ik regelmatig. Het is een vegatarisch restaurantje in Arnhem waar je gewoon eet wat de pot schaft voor 7.95.
Ik ben zelf geen vegetarier maar het is echt heerlijk en heb ook al veel mensen kennis laten maken met Enig Alternatief die ook razend enthousiast zijn!
C. Vredegoor, 22 mei 2007

 


Freaky Piano

Freaky burger (280 gr) met bacon en kaas €10,50

Korenmarkt 27
6811 GW

freaky piane goedkoop eten voor een tientjeEen 3 gangen menu voor 12,50 gegeten! We mochten het voor en hoofd gerecht kiezen van de kaart, chefs dessert! Prijs kwaliteit was top. Zeker voor herhaling vatbaar! | Gerrit Visser, 16 juni 2011

 


Ho-Me

Dagschotel €5,00

Koningstraat 22
Arnhem

hom-me, arhme, goedkoop restaurantHo-me is een chinese cafetaria, waar je ook kan afhalen. De bediening is snel, want na je bestelling heb je binnen 5 minuten je eten op tafel staan. Het eten is goed en naast de traditionele chinese gerechten, staan er ook speciale chinese gerechten op de menukaart. Naast het eten wat goed is, is de prijs een meevaller. Voor 5,00 euro heb je een menu met drinken erbij, waarbij je maagje heerlijk gevuld wordt. Het is een aanrader voor een snelle hap, maar ook voor een lekkere hap. Echt uit eten is het niet, maar het is een leuk alternatief.
24 mrt 09

 


Lumiere, CineCafé

Dagschotels vlees, vis, vegatarisch, kip €8,00

Hoogstraat 12
6811 GZ Arnhem

 


Makan Swietie, eethuis

Info / Diverse schotels onder €10,00

Klarendalseweg 153
6822 GG Arnhem

Makan Swietie ArnhemIn Klarendal zit een Surinaams/ Hindoestaans eethuis, waar je diverse gerechten voor onder de €10,00 kan eten. Het eten is er heerlijk en de mensen zijn erg vriendelijk en gezellig! Ook geschikt voor vegetariers! / Marjolein Voshart, 3 nov 08

 


Miss Jazzlyn

Diverse schotels onder €10,00

Prins Hendrikstraat 11
Arnhem

miss jazzlyn goedkoop etenBij Miss Jazzlyn hebben ze dinsdag daghap voor 9,99. Deze week lekkere Kip Kerrie gegeten ./ Bart Voermans, 27 april 2011

 


Pinoccio

Pizza's onder €10,00, ma-woensdag zelfs €5.95

Korenmarkt 25B
6811GW Arnhem

 


Lunchetaria-Frietrestaurant de Mert

Hamburger met friet €10,00

Markt 34
6811 CJ Arnhem

 


 

Eten bestellen & bezorgen

 

Bedruk nu je gepersonaliseerd
I LOVE Tshirt
voor een online bodemprijs!

restaurant amsterdam

 

Restaurant aanmelden

Meld een restaurant, of laat je restaurant opvallen

Recensie plaatsen?
Geef je mening of recensie over een restaurant

Adverteren of link plaatsen?
Neem contact met ons op


etenvooreentientje

Restaurants zoeken


www
etenvooreentientje.nl


etenvooreentientje

Vind alle goedkope restaurants.
Goedkoop uit eten met de beste budget restaurantgids!

© EtenvooreenTientje.nl

Bezoeken:

home eten voor een tientje.nl

menu

Meld een restaurant

Zoek op Plaats

Zoek in Provincie

Zoek op Categorie

Geef Recensie

Over ons

info@etenvooreentientje.nl


whatsapp etenvooreentientje.nl

Terug naar boven